Για μένα

«Ναι ναι… Ξεκινώ αυτό το blog γιατί βαριέμαι την τωρινή καθημερινότητά μου. Βαριέμαι τους γάμους, τα νυφικά, τα νοικοκυριά, το μαγείρεμα… το τι θα πει η κοινωνία, βαριέμαι τη συνήθεια και νιώθω να έχω συνηθίσει σε μια ρουτίνα που δεν με εκφράζει… ή μάλλον δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θα ήθελα μέσα σ’ αυτή.. Είμαι τυχερή βέβαια… πολύ τυχερή! Κάνω το επάγγελμα που ονειρευόμουν, δουλεύω με παιδιά, δημιουργούμε παρέα, μαθαίνουμε, αγαπιόμαστε, διαφωνούμε, συζητ16938889_10210320827470315_1776909351684891764_nάμε, δοκιμάζουμε, τραγουδάμε, ταξιδεύουμε νοητά, διαβάζουμε, παίζουμε, δουλεύουμε, γράφουμε, βελτιωνόμαστε…. αυτά και άλλα πολλά παρόμοια. Λατρεύω τα ταξίδια… κι έχω κάνει αρκετά. Θα σας τα αφηγηθώ σιγά σιγά εδώ… μη βιάζεστε. Τι άλλο;;; Για να σκεφτώ… Παρακολουθώ τη μόδα και μου αρέσει να ντύνομαι (στα δικά μου μάτια…τα μελιά) καλά.. όσο το επιτρέπει η τσέπη μου φυσικά!
Ο σκύλος μου ο Ζάχος. Το Ζαχουλάκι μου το μικρό. Το αγόλι το όμοφο, ναι. Σήμερα είναι τριών ετών και ζούμε μαζί. Γενικότερα, λατρεύω τα σκυλιά. Δεν το είχα πάντα αυτό. Το απέκτησα τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου. Εκτίμησα την αξία τους και απέκτησα δικό μου σκύλο λίγο αργότερα. Ένας άλλος μεγάλος μου έρωτας είναι ο ανιψιός μου που μας έχει πάρει το μυαλό και μας το πήγε πέρα!! Ένα πλασματάκι τόσο δα και προκαλεί τόσο δυνατά και όμορφα συναισθήματα..
Χορεύω σε συλλόγους παραδοσιακών χορών, κάνω πιλάτες και γιόγκα. Η ηλικία μου;; Εεε λοιπόν, τι σημασία έχει;; Eίμαι τόσο όσο,
είμαι μια madam..»

 

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

dOG tALES by Alexia M.

Follow me and my partners in crime in our everyday life!

Victoria Mel Blog

Thoughts, musings, beauty, Greece and more

TwinMirrors

Look into our mirrors...You will see the most amazing things...

Τα χρώματα της σκέψης

θέλουν σκοτάδι για να φανούν

booksitting.wordpress.com/

ιστότοπος για τα βιβλία, τις τέχνες και τις ιδέες

Born To Travel Wide

Inspirational Travel Blog

Evie On Road

Travel Blog

kafenedaki.wordpress.com/

Να σπας τα σύνορα! Ν΄αρνιέσαι ό,τι θωρούν τα μάτια σου!

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

The Flying Fleece

O Velo Voador

Wordpress Ελλάδας

Το επίσημο ελληνικό blog για το Wordpres

Αρέσει σε %d bloggers: